המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים שמן בסיר, מוסיפים את השום והפלפל החריף, על אש נמוכה, מערבבים ונזהרים לא לשרוף את השום.
מוסיפים את התבלינים ומטגנים כמה דקות, עד שיפתחו הריח והטעמים.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים, מוסיפים את המים ומבשלים 15 דקות עם מכסה סגור כדי שהרוטב יהיה מעט סמיך.
ממליחים מעט את הדג מכל הצדדים. מסדרים את הדגים בתוך הרוטב ומוסיפים כוסברה. מבשלים 12 דקות בדיוק.
מגישים עם חלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2