המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים רוטב: מחממים שמן עם שום ותבלינים בסיר רחב. כשעולה מהם ריח אבל הם עדיין לא נחרכים מוסיפים עגבניות, בוחשים דקה ומוסיפים מים. מבשלים מכוסה.
מערבבים את חומרי הקציצות ובידיים משומנות יוצרים קציצות אובאליות באורך 4 ס"מ וברוחב 2 ס"מ.
טועמים את הרוטב ומתבלים במלח. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-10 דקות. *ניתן להמיר את הלימון הכבוש בקליפת לימון מגוררת מלימון אחד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0