מכינים רוטב: מחממים שמן עם שום ותבלינים בסיר רחב. כשעולה מהם ריח אבל הם עדיין לא נחרכים מוסיפים עגבניות, בוחשים דקה ומוסיפים מים. מבשלים מכוסה.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את חומרי הקציצות ובידיים משומנות יוצרים קציצות אובאליות באורך 4 ס"מ וברוחב 2 ס"מ.
שלב 3
12 דקות
טועמים את הרוטב ומתבלים במלח. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-10 דקות.
*ניתן להמיר את הלימון הכבוש בקליפת לימון מגוררת מלימון אחד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
מכינים רוטב: מחממים שמן עם שום ותבלינים בסיר רחב. כשעולה מהם ריח אבל הם עדיין לא נחרכים מוסיפים עגבניות, בוחשים דקה ומוסיפים מים. מבשלים מכוסה.
שלב 2
מתוך
3
מערבבים את חומרי הקציצות ובידיים משומנות יוצרים קציצות אובאליות באורך 4 ס"מ וברוחב 2 ס"מ.
שלב 3
מתוך
3
טועמים את הרוטב ומתבלים במלח. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-10 דקות.
*ניתן להמיר את הלימון הכבוש בקליפת לימון מגוררת מלימון אחד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0