המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן במחבת או בסיר סוטז'. מטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף. להוסיף שום, פפריקה ומעט מים לקבלת מרקם כמו משחה.
להוסיף חצי כוס מים ואת רסק העגבניות, להביא לרתיחה, להנמיך להבה ולאדות.
להוסיף את פרוסות הדג. להביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל כ-30 דקות. לקראת סוף הבישול להוסיף פרוסות תפוחי אדמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0