המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב כל המצרכים יחד חוץ מהדבש והשמן. לעשות צורה כדור וכל כדור לשטח קצת ולעשות לו 3 פינות.
לחמם במחבת שמן בשכבה דקה. כשהשמן חם שמים את החרמזלך ומטגנים כל אחד בזהירות על שני הצדדים 2-4 דק' על כל צד.
מורידים מהאש ומניחים בצד. ממיסים את הדבש על האש עם קצת מים. כשזה מתחמם מכניסים את החרמזלך אחד אחד עד שמתכסה בדבש ומוציאים את זה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0