המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר וסוגרים את נתחי הכבש עד לסגירה מוחלטת. מוציאים את הנתחים ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את המלח, הפלפל והפירות היבשים ומטגנים כ - 15 דקות.
מוסיפים את היין האדום, נתחי הכבש והתבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 5 שעות. ניתן ורצוי להכניס את הסיר לכל הלילה לתנור בחום של 120 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0