המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הטאג'ין: מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים בו את הבצלים עד להזהבה קלה. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את השוקיים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. מחזירים לסיר את הבצל המטוגן, מוסיפים צימוקים ומים רותחים, מתבלים במלח, פלפל, קינמון ודבש לפי הטעם (ניתן להמיר את הדבש בכפית סוכר חום).
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 120 דקות, או עד שהעוף רך והתבשיל משחים.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מטגנים את הצנוברים עד להזהבה, ומוסיפים לקערת הקוסקוס ביחד עם הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
להגשה: מחממים את הקוסקוס המוכן ועורמים בצלחת מעט מהקוסקוס. מניחים מעל שני שוקי עוף עם מעט מרוטב הבצל והצימוקים שבסיר ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0