הכנת הטאג'ין: מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים בו את הבצלים עד להזהבה קלה. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים לסיר את השוקיים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. מחזירים לסיר את הבצל המטוגן, מוסיפים צימוקים ומים רותחים, מתבלים במלח, פלפל, קינמון ודבש לפי הטעם (ניתן להמיר את הדבש בכפית סוכר חום).
שלב 3
120 דקות
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 120 דקות, או עד שהעוף רך והתבשיל משחים.
שלב 4
0 דקות
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מטגנים את הצנוברים עד להזהבה, ומוסיפים לקערת הקוסקוס ביחד עם הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
להגשה: מחממים את הקוסקוס המוכן ועורמים בצלחת מעט מהקוסקוס. מניחים מעל שני שוקי עוף עם מעט מרוטב הבצל והצימוקים שבסיר ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
הכנת הטאג'ין: מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים בו את הבצלים עד להזהבה קלה. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים לסיר את השוקיים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. מחזירים לסיר את הבצל המטוגן, מוסיפים צימוקים ומים רותחים, מתבלים במלח, פלפל, קינמון ודבש לפי הטעם (ניתן להמיר את הדבש בכפית סוכר חום).
שלב 3
מתוך
5
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 120 דקות, או עד שהעוף רך והתבשיל משחים.
שלב 4
מתוך
5
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מטגנים את הצנוברים עד להזהבה, ומוסיפים לקערת הקוסקוס ביחד עם הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
שלב 5
מתוך
5
להגשה: מחממים את הקוסקוס המוכן ועורמים בצלחת מעט מהקוסקוס. מניחים מעל שני שוקי עוף עם מעט מרוטב הבצל והצימוקים שבסיר ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0