המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את נתחי הפרגיות ומייבשים היטב.
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה. מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים עד שצבעם הופך אטום.
מוסיפים לסיר את הירקות, הלימון, מקלות הקינמון, הכורכום, הג'ינג'ר, הדבש, מלח ופלפל ויוצקים על הכול 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-40 דקות.
מדי פעם מסירים את המכסה כדי לבחוש ולבדוק שהתבשיל אינו נחרך. אפשר להוסיף מעט מים רותחים, במידת הצורך.
מעבירים את התבשיל לכלי הגשה וזורים מעל את הפטרוזיליה או הכוסברה ואת השקדים הקלויים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0