מוסיפים למעבד מזון עם וו גיטרה את הקמח, קוביות החמאה והמלח, ומעבדים עד לקבלת מירקם פירורי.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה את החלמון וממשיכים לעבד עד שהחלמון נטמע. מוציאים את הפירורים מהקערה ואוספים אותם לבצק. עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך כשעה אחת.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את כדור הבצק מהמקרר, ומרדדים אותו. מרפדים את תבניות הטארטים. מכניסים את התבניות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ- 20 דקות. מוציאים את התבניות מהתנור, מצננים את הבצק ומחלצים מהתבניות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקורנפלור לקערית. יוצקים לקערית מעט חלב, וממיסים. מוסיפים לקערית את החלמונים וטורפים, עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסיר את יתרת החלב, הסוכר והוניל ומרתיחים.
שלב 6
0 דקות
יוצקים מעט מהחלב החם על תערובת החלמונים, תוך כדי ערבוב מתמיד. מחזירים את תערובת הקורנפלור לסיר ומבשלים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב מתמיד עד להסמכה.
שלב 7
0 דקות
מעבירים את הכרם לקערית, מכסים את הקרם בניילון נצמד (מצמידים את הניילון לקרם, כדי שלא יווצר קרום), ומצננים במקרר למשך כשעה אחת.
שלב 8
10 דקות
מזליפים לתבניות קרם פטיסייר , מסדרים מעל פירות יער או פרוסות פירות (אפשר גם קיווי, אוכמניות ועוד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגישים.
שלב 1
מתוך
8
מוסיפים למעבד מזון עם וו גיטרה את הקמח, קוביות החמאה והמלח, ומעבדים עד לקבלת מירקם פירורי.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים לקערה את החלמון וממשיכים לעבד עד שהחלמון נטמע. מוציאים את הפירורים מהקערה ואוספים אותם לבצק. עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך כשעה אחת.
שלב 3
מתוך
8
מוציאים את כדור הבצק מהמקרר, ומרדדים אותו. מרפדים את תבניות הטארטים. מכניסים את התבניות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ- 20 דקות. מוציאים את התבניות מהתנור, מצננים את הבצק ומחלצים מהתבניות.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את הקורנפלור לקערית. יוצקים לקערית מעט חלב, וממיסים. מוסיפים לקערית את החלמונים וטורפים, עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים לסיר את יתרת החלב, הסוכר והוניל ומרתיחים.
שלב 6
מתוך
8
יוצקים מעט מהחלב החם על תערובת החלמונים, תוך כדי ערבוב מתמיד. מחזירים את תערובת הקורנפלור לסיר ומבשלים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב מתמיד עד להסמכה.
שלב 7
מתוך
8
מעבירים את הכרם לקערית, מכסים את הקרם בניילון נצמד (מצמידים את הניילון לקרם, כדי שלא יווצר קרום), ומצננים במקרר למשך כשעה אחת.
שלב 8
מתוך
8
מזליפים לתבניות קרם פטיסייר , מסדרים מעל פירות יער או פרוסות פירות (אפשר גם קיווי, אוכמניות ועוד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0