המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון טוחנים את הפתי בר לאבקה דקה, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית טארט ומהדקים היטב ליצירת קלתית/ טארט. מעבירים למקפיא להתייצבות של כ-30 דקות.
להכנת הקצפת: במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
להרכבה: מורחים בתחתית הקלתית ריבת חלב, מסדרים בננות צמודות אחת לשנייה ומעל את הקרם, מגרדים שוקולד מריר מעל הכל. שומרים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0