המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה, הסוכר והביצה. מעבדים עד שלא יהיו גושים של חמאה. מוסיפים את הקמח, וממשיכים לעבד רק עד שהכול יתאחד לגוש בצק.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לגודל של מחבת בינונית.
מניחים במחבת את הסוכר בשכבה אחידה, ומבשלים עד לקבלת קרמל בהיר.
מוסיפים את החמאה, ומערבבים עד שהיא נטמעת לחלוטין ונמסה לתוך הקרמל.
מבשלים עד שהקרמל מקבל צבע ענברי, ומכבים את האש.
מצננים את הקרמל 10-15 דקות בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מסדרים את רבעי הנקטרינות על הקרמל, שהתקשה מעט, בצורת מניפה.
מניחים מעליהם את עיגול הבצק המרודד, ודוחפים את הקצוות לתוך שולי המחבת.
אופים את הטארט כ-25-30 דקות, עד שהבצק מזהיב יפה וסכין המוחדרת לתוך הנקטרינות דרך השוליים מראה כי הן רכות.
מצננים את הטארט 2-3 דקות בטמרפטורת החדר, ולאחר מכן הופכים על צלחת הגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0