המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוזגים כוס חלב לקערה. מוסיפים את אבקת האינסטנט ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מכניסים למקרר
מכינים בינתיים את הבצק. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, אבקת סוכר, אבקת שקדים, קמח ומלח למרקם חולי.
מוסיפים את הביצים בבת אחת ומערבבים עד שהביצים נעלמות בבצק.
מקררים מעט את הבצק במקרר.
מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית פאי. מחוררים מעט את הבצק במזלג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-15 דקות (עד שהבצק מזהיב).
כשהבצק מתקרר מוזגים מעל את פודינג הוניל ומקשטים בתותים או במגוון פירות שאוהבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
שלום מה גודל התבנית? האם ניתן להכין את הבצק היום ומחר להכין את מלית הוניל? תודה
היי, תבנית בקוטר 24 ס"מ. בהחלט אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר ולמחרת את המלית. חג שמח 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1