המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוזגים כוס חלב לקערה. מוסיפים את אבקת האינסטנט ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מכניסים למקרר
מכינים בינתיים את הבצק. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, אבקת סוכר, אבקת שקדים, קמח ומלח למרקם חולי.
מוסיפים את הביצים בבת אחת ומערבבים עד שהביצים נעלמות בבצק.
מקררים מעט את הבצק במקרר.
מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית פאי. מחוררים מעט את הבצק במזלג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-15 דקות (עד שהבצק מזהיב).
כשהבצק מתקרר מוזגים מעל את פודינג הוניל ומקשטים בתותים או במגוון פירות שאוהבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1