להכנת הקלתית – מערבבים בקערה את הפתיתים, 100 גרם גבינה מגוררת, 2 ביצים, מלח, פלפל שחור ושום גבישי לפי הטעם וחופן עלי תימין. משטחים, מהדקים היטב ויוצרים שוליים.
שלב 2
15 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 15 דקות.
שלב 3
10 דקות
להכנת המלית - במחבת על אש בינונית מחממים חמאה, מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, קורט אגוז מוסקט, ומטגנים עד שהבצל מקורמל.
מעבירים לקערה, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת מתוקה וחצי מכמות המוצרלה (50 גרם), מערבבים היטב.
שלב 4
20 דקות
יוצקים על גבי הקלתית, מפזרים את יתרת המוצרלה (50 גרם) ואופים עוד 20 דקות, עד השחמה.
שלב 1
מתוך
4
להכנת הקלתית – מערבבים בקערה את הפתיתים, 100 גרם גבינה מגוררת, 2 ביצים, מלח, פלפל שחור ושום גבישי לפי הטעם וחופן עלי תימין. משטחים, מהדקים היטב ויוצרים שוליים.
שלב 2
מתוך
4
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 15 דקות.
שלב 3
מתוך
4
להכנת המלית - במחבת על אש בינונית מחממים חמאה, מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, קורט אגוז מוסקט, ומטגנים עד שהבצל מקורמל.
מעבירים לקערה, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת מתוקה וחצי מכמות המוצרלה (50 גרם), מערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים על גבי הקלתית, מפזרים את יתרת המוצרלה (50 גרם) ואופים עוד 20 דקות, עד השחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0