המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקלתית – מערבבים בקערה את הפתיתים, 100 גרם גבינה מגוררת, 2 ביצים, מלח, פלפל שחור ושום גבישי לפי הטעם וחופן עלי תימין. משטחים, מהדקים היטב ויוצרים שוליים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 15 דקות.
להכנת המלית - במחבת על אש בינונית מחממים חמאה, מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, קורט אגוז מוסקט, ומטגנים עד שהבצל מקורמל. מעבירים לקערה, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת מתוקה וחצי מכמות המוצרלה (50 גרם), מערבבים היטב.
יוצקים על גבי הקלתית, מפזרים את יתרת המוצרלה (50 גרם) ואופים עוד 20 דקות, עד השחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0