המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במעבד מזון מעבדים יחד את הביסקוויטים, החמאה והדבש (תוספת הדבש מעניקה לקלתית מרקם מיוחד וטעם משובח).
מעבירים לתבנית טארט מלבנית או עגולה מכניסים למקפיא לשעה.
מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה ותמצית הווניל.
מסירים מהכיריים קצת לפני הרתיחה ושוברים פנימה את השוקולד המריר ושוקולד החלב.
מערבבים עד יצירת קרם חלק ומניחים בצד 20 דקות, כדי לעבות את הגנאש.
מוציאים את קלתית הביסקוויטים מהמקפיא.
יוצקים את הגנאש ומכניסים למקרר למספר שעות או ללילה. יש לכסות בזהירות שלא יהיה מגע עם הקרם.
חצי שעה לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עורמים אותה מעל לגאנש ומקשטים בשוקולד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0