המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הקלתית - שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והביצה, ומעבדים עד שאין גושים של חמאה.
מוסיפים את הקמח, ומעבדים הכל יחד עד איחוד.
מרדדים את הקלתית בעזרת מערוך על משטח מקומח, ומרפדים איתה את תבנית הפאי (תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ).
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
להכנת המלית - מערבבים בקערה את הריקוטה עם הנוטלה עד איחוד מושלם (רצוי בעזרת מטרפה).
יוצקים את המלית בתוך הקלתית, ואופים כ-30 דקות.
מצננים היטב. רצוי לקרר את הטארט שעתיים-שלוש לפני אכילתו. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0