שמים בכלי או בשקית ניילון ומרככים 3 דקות במיקרוגל. מצננים מעט.
שלב 5
0 דקות
בעזרת מזלג דוקרים את מרכז הבצקים, לא את המסגרת. ממלאים את המרכז בקוביות התפוחים.
שלב 6
0 דקות
חוצים את תפוחי הגרנד סמית ומרחיקים את הליבה ואת הגרעינים. מניחים את התפוחים על צדם השטוח ופורסים דק מאוד. מכסים את קוביות הבצק בפרוסות התפוחים ומפזרים מעל מעט סוכר.
שלב 7
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, 15 דקות, או עד שהבצק בצבע זהוב עמוק.
שלב 8
0 דקות
מחממים את הריבה כחצי דקה במיקרוגל ובעזרת מברשת מורחים על הטארטים החמים. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
8
מרדדים את הבצק לעובי 5-3 מ"מ וחותכים ל-5 ריבועים בגודל 10 ס"מ. ריבוע אחד חותכים לרצועות ברוחב 5 מ"מ.
שלב 2
מתוך
8
בעזרת מברשת מרטיבים במים את קצות הריבועים. יוצרים מסביב לכל ריבוע מסגרת מוגבהת מהרצועות הדקות. אם הבצק התרכך מצננים במקרר.
שמים בכלי או בשקית ניילון ומרככים 3 דקות במיקרוגל. מצננים מעט.
שלב 5
מתוך
8
בעזרת מזלג דוקרים את מרכז הבצקים, לא את המסגרת. ממלאים את המרכז בקוביות התפוחים.
שלב 6
מתוך
8
חוצים את תפוחי הגרנד סמית ומרחיקים את הליבה ואת הגרעינים. מניחים את התפוחים על צדם השטוח ופורסים דק מאוד. מכסים את קוביות הבצק בפרוסות התפוחים ומפזרים מעל מעט סוכר.
שלב 7
מתוך
8
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, 15 דקות, או עד שהבצק בצבע זהוב עמוק.
שלב 8
מתוך
8
מחממים את הריבה כחצי דקה במיקרוגל ובעזרת מברשת מורחים על הטארטים החמים. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0