המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם החמאה.
משאירים 1/2 כוס תערובת פירורים בצד, ואת השאר מהדקים היטב לתחתית התבנית ולדפנות.
מאחסנים במקפיא כ-30 דקות.
מניחים את מיכל הגלידה לכ-10 דקות בטמפרטורת החדר ומורחים על בסיס הפירורים.
מאחסנים במקפיא 180 דקות פחות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומעבירים אליה את תפוחי העץ ואת הצימוקים. מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות , עד שהתפוחים מתרככים מעט.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הקינמון ומערבבים.
מוסיפים את הפודינג, מערבבים ומסירים מהאש.
מניחים את תפוחי העץ במסננת לצינון.
מוציאים את בסיס העוגה מהמקפיא, מניחים על הגלידה את תערובת תפוחי העץ, מפזרים את הפירורים שנותרו ואת השקדים, ובוזקים אבקת סוכר. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1