המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את הבשר עם חופן עלי דפנה ופלפל אנגלי.
שומרים את המים – נשתמש בהם לתבשיל.
מטגנים את הבצל, מוסיפים חופן פלפלים יבשים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים תפוח אדמה ומערבבים, מוסיפים 4-5 כוסות מים (המים מהרתחת הבשר). מוסיפים חומוס ובשר.
מבשלים 10 דקות על אש גבוהה ואז מנמיכים את הלהבה.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומגישים את הטבחה מעל.
מבשלים עוד שעה ורבע בערך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0