המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את השעועית שהושרתה במים כל הלילה מבשלים במשך 60 דקות.
מחממים שמן בסיר, מוסיפים ראש שלם של שום, מזהיבים אותו קלות. מוסיפים כף רסק עגבניות וכף פפריקה מתוקה. מניחים לבלילה להשחים מעט, ומוסיפים מים.
מסדרים את הבשר האדום בתוך הסיר, מבשלים כ-90 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה החצויים. מוסיפים מלח ומבשלים כ-60 דקות נוספות.
מערבבים יחד את כל חומרי הטירשי.
מגישים יחד. זה טעים!!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0