המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל, להוסיף בשר ורגל פרה. להוסיף 2 כוסות מים חמים ולתת לעסק לרתוח.
להוציא את הקצף בעזרת כף ולהוסיף: תפוחי אדמה, כל עשבי התיבול הקצוצים, שעועית מסוננת ו-3 כפות מתערובת הסלק. להמליח ולפלפל.
לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה ואז להנמיך.
קוקלה: מערבבים ביצים, סולת, שום, שומן, פלפל אדום ותבלין בזאר עד שהתערובת נעשית אחידה ולא יבשה ממש. יוצרים קציצות מאורכות וזורקים לתבשיל הרותח.
מנמיכים את האש לעוד כשעה ומוסיפים את הביצים ולפלטה (להוסיף כוס מים בלילה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0