המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל חומרי המלית, בשר טחון, בצל, עגבנייה, אורז, בהרט, קינמון, הל, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
ממלאים את העוף בתערובת האורז והבשר (את יתרת האורז שומרים בצד), סוגרים את פתח העוף עם קיסמים.
בסיר גדול מניחים את העוף במרכז ואת שאר מלית האורז מפזרים באופן שווה מסביב לעוף.
יוצקים מים לסיר עד לכיסוי העוף.
מביאים את התבשיל לרתיחה על הגז ולאחר מכן מכניסים לתנור על חום נמוך (כ-125 מעלות, תלוי בתנור) ללילה שלם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0