המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים להזהבה מוסיפים את העגבניות. ממשיכים בטיגון את האורז מטגנים בסיר נפרד בשמן.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות. בסיר הבצלים והעגבניות מוסיפים פפריקה, פלפל שחור, קינמון ומלח. בוחשים ומוסיפים לסיר האורזבוחשים ואחר כך מעבירים לפלטה.
להוסיף חלקי עוף מטוגנים במעט שמן כ-4 דקות לסיר האורז שבושל ומוכן לפלטה. שמים על הפלטה כל הלילה. בתאבון אתי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0