המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז ושמים בקערה.
מוסיפים עגבניות קצוצות, בשר טחון, את כל התבלינים ו-3 שיני שום. לערבב היטב ולמלא את בטן העוף.
בסיר בגודל העוף לטגן בצל קצוץ.
להניח את העוף ולטגן קלות מכל הכיוונים.
להוסיף 5 כוסות מים עם תבלינים וקצת רסק, להביא לרתיחה.
לבשל על אש קטנה או לכבות את האש ולהניח על הפלאטה כל השבת. המים שבסיר יתאדו, העוף ישחים ויקבל טעם מדהים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0