המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים שליש כוס שמן בסיר, מטגנים את הבצל עם הבהרט עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את העוף ומטגנים מעט מכל צדדיו, מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל ואח"כ את המים.
מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה.
מוציאים את העוף בזהירות מהסיר ומניחים בצד.
מכניסים את האורז לסיר עם הרוטב, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 20 דקות.
מכניסים את העוף לסיר האורז. דוחפים ומטביעים את העוף באורז.
מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך כל הלילה.
מוציאים מהתנור ומסירים את המכסה. מניחים על פתח הסיר צלחת גדולה. הופכים את הסיר בזהירות על הצלחת. מגישים ואוכלים בשמחה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0