מערבבים בקערה את הקמח עם ביצה, בירה ותבלינים לתערובת סמיכה.
שלב 2
0 דקות
חותכים את הבצל לטבעות.
שלב 3
5 דקות
טובלים את הבצל בבלילה, אחר כך בפירורי הפנקו/ (אפשר להשתמש גם בפירורית זהב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
ומכניסים היישר לשמן עמוק וחם לטיגון של כמה דקות, עד להשחמה.
שלב 4
0 דקות
מגישים עם רצועות חזה עוף בציפוי פריך.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים בקערה את הקמח עם ביצה, בירה ותבלינים לתערובת סמיכה.
שלב 2
מתוך
4
חותכים את הבצל לטבעות.
שלב 3
מתוך
4
טובלים את הבצל בבלילה, אחר כך בפירורי הפנקו/ (אפשר להשתמש גם בפירורית זהב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
ומכניסים היישר לשמן עמוק וחם לטיגון של כמה דקות, עד להשחמה.
שלב 4
מתוך
4
מגישים עם רצועות חזה עוף בציפוי פריך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0