המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הקמח עם ביצה, בירה ותבלינים לתערובת סמיכה.
חותכים את הבצל לטבעות.
טובלים את הבצל בבלילה, אחר כך בפירורי הפנקו/ (אפשר להשתמש גם בפירורית זהב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים היישר לשמן עמוק וחם לטיגון של כמה דקות, עד להשחמה.
מגישים עם רצועות חזה עוף בציפוי פריך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0