המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה מלח וקמח. מוסיפים בירה תוך כדי עירבוב עד לקבלת בלילה סמיכה (כמו של פנקייק).
שמים את הפירורית בקערה בינונית. מפרידים את טבעות הבצל וטובלים טבעת בצל בבלילה. מנערים קלות מעודף ומעבירים לקערת הפירורים. מצפים היטב מכל הצדדים.
מניחים את טבעות הבצל המצופות בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקפיא ל-30 דקות.
מחממים תנור לחום של 230 מעלות.
מוציאים את הטבעות מהמקפיא ומזליפים או מתיזים שמן.
אופים כ-20-25 דקות או עד שהטבעות זהובות ופריכות. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0