המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתאים לתבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ. מומלץ להשתמש בפיירקס.
מגרדים את תפוחי האדמה על פומפייה דקה או מרסקים במעבד מזון (אך יש להיזהר לא לעבד יותר מדי כדי לא לקבל רסק).
שמים את תערובת התפו"א במסננת לניקוז הנוזלים.
שמים את הקמח בקערה גדולה ומייצרים בתוכו בור.
מערבבים את השמרים עם הסוכר ומעט מים פושרים ושמים בבור. מערבבים עם מעט מהקמח ומשאירים לתפוח כ-10 דקות.
מוסיפים את תפוח האדמה המנוקז מנוזלים ואת שאר המוצרים, ומערבבים היטב.
מכסים את הקערה במגבת ומשאירים לתפוח כ-80 דקות.
מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.
שמים 2-3 כפות שמן בתבנית ומכניסים לתנור חם עד שהשמן מתחמם, ואז שמים את הבצק בתבנית/יות (להדק עם הידיים).
ואופים בתנור כ-70 דקות, או עד שהפשטידה מקבלת גוון חום כהה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0