המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים דווקא ברוטב: מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה רבע שעה. מסירים מהאש.
מכינים את הטולומבה: מרתיחים את המים והחמאה בסיר. מוסיפים את הקמח, הסולת והמלח ומערבבים נמרצות עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש.
מערבבים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב. מזליפים את הבצק דרך שקית זילוף עם פיה גדולה בצורת כוכב. אצבעות הטולומבה צריכות להיות באורך 3-5 ס"מ. מטגנים עד להזהבה ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות ניר.
כשכל הטולומבה מטוגנים, מכניסים אותם לתוך הרוטב ומשרים למשך חמש דקות. מוציאים בכף מחוררת ומגישים. בתיאבון! *ניתןלהמיר את מי הוורדים במי פריחת הדרים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0