המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד.
מניחים על נייר סופג ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה.
מכינים רוטב תמרים ולימון: מערבבים את שאר המצרכים, פרט לעלי הרוקט, עד קבלת רוטב הומוגני.
מרכיבים את המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, יוצקים את רוטב התמרים מעל ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0