המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים במחבת עמוקה שמן של קופסת הטונה, ומטגנים בצל עד לשקיפות.
מוסיפים את הירקות, שום ומעל הכל בשר הטונה והמים שעורבבו עם התבלינים.
מבשלים כעשרים דקות, או עד לריכוך הירקות.
בסוף, מוסיפים את הפטרוזיליה (ניתן להמיר בכוסברה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0