המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הפטריות טיגון קל, להוסיף שמנת לבישול.
מוסיפים תבלינים, לפי הטעם.
מביאים את התערובת לסמיכות בינונית.
חוצים כל לחמניה לשניים.
יוצקים את הבלילה על כל צד של הלחמניה.
מניחים פרוסת גבינה צהובה מעל, אופים בתנור עד להשחמת הגבינה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כמה שמנת כמות של מיכל 250 או 500
היי, של 250 מ"ל. יום מקסים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1