המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הפטריות טיגון קל, להוסיף שמנת לבישול.
מוסיפים תבלינים, לפי הטעם.
מביאים את התערובת לסמיכות בינונית.
חוצים כל לחמניה לשניים.
יוצקים את הבלילה על כל צד של הלחמניה.
מניחים פרוסת גבינה צהובה מעל, אופים בתנור עד להשחמת הגבינה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1