המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרטיבים את המצות במים, עוטפים במגבת ומניחים 10 דקות לריכוך.
חותכים כל מצה לארבעה חלקים ומניחים פרוסת גבינה בין כל שתי חתיכות מצה.
מחממים שמן לטיגון במחבת טפלון. טובלים את ה"טוסטים" בביצה מתובלת במלח ופלפל ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0