המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הלחמנייה לחצי ועל כל חצי לחמניה מורחים את החמאה, הפסטו והחריף.
מסדרים את כל התוספות על גבי כל חצי.
מפזרים את האורגנו והזעתר.
מניחים מעל את הגבינה הצהובה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0