המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את החמאה, או השמן במחבת גדולה (בערך בגודל הטורטייה).
טורפים את הביצה עם השמנת המתוקה, ומוסיפים את המלח והפלפל.
מכינים חביתה עגולה ויפה ומוסיפים את התוספת האהובה על הילד.
אם מוסיפים בצל, יש להזהיבו קודם בנפרד ורק אז להוסיפו לביצה הטרופה.
הרכבת המנה: מורחים את הטורטייה בגבינת שמנת או שמנת חמוצה, מניחים בזהירות את החביתה ומגלגלים ביחד. חותכים את הגליל לשני חצאים, אחד לכל יד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0