מטגנים את הבשר הטחון בשמן זית. כשהבשר מתחיל להיות מוכן, מוסיפים את התבלינים ומוסיפים את הצנוברים והשקדים. ממשיכים לטגן עד שאין נוזלים.
שלב 2
0 דקות
כשהבשר מוכן, מניחים לאורך הטורטייה ומגלגלים את הטורטייה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
שלב 3
5 דקות
לאחר שממלאים את כל הטורטיות, מורחים ביצה ומפזרים למעלה פרג (אפשר גם שומשום, או פירורי לחם למראה מטוגן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 4
0 דקות
אופים ב-180 מעלות, עד שמשחים.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים את הבשר הטחון בשמן זית. כשהבשר מתחיל להיות מוכן, מוסיפים את התבלינים ומוסיפים את הצנוברים והשקדים. ממשיכים לטגן עד שאין נוזלים.
שלב 2
מתוך
4
כשהבשר מוכן, מניחים לאורך הטורטייה ומגלגלים את הטורטייה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
שלב 3
מתוך
4
לאחר שממלאים את כל הטורטיות, מורחים ביצה ומפזרים למעלה פרג (אפשר גם שומשום, או פירורי לחם למראה מטוגן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 4
מתוך
4
אופים ב-180 מעלות, עד שמשחים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0