המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבשר הטחון בשמן זית. כשהבשר מתחיל להיות מוכן, מוסיפים את התבלינים ומוסיפים את הצנוברים והשקדים. ממשיכים לטגן עד שאין נוזלים.
כשהבשר מוכן, מניחים לאורך הטורטייה ומגלגלים את הטורטייה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
לאחר שממלאים את כל הטורטיות, מורחים ביצה ומפזרים למעלה פרג (אפשר גם שומשום, או פירורי לחם למראה מטוגן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
אופים ב-180 מעלות, עד שמשחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0