המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל, להוסיף את השום והלבבות ולערבב, אחרי 5 דק' להוסיף את הכבדים והטחולים ולערבב.
להוסיף את התבלינים והירק, ולהמשיך לערבב על להבה נמוכה כ-15 דק', או עד שנראה לך מוכן.
במידה ונראה לך יבש מדי ועומד להדבק למחבת, אפשר להוסיף מעט מים.
להוריד מהאש ולצנן.
לקחת טורטייה, להניח מהמעורב בשליש העליון.
למרוח מסביב לטורטייה בדבק שהכנו (קמח ומים) ולגלגל צמוד.
להניח אותם בתבנית אחת ליד השנייה ולהכניס לתנור חם, 200 מעלות, ל-5 דק' סמוך להגשה.
להניח כל טורטייה במרכז הצלחת ולקשט עם רוטב הסלסה ועלי פטרוזיליה או בזיליקום. *ניתן להמיר את העגבניות המרוסקות בעגבניות טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0