המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט את הטורטייה במחבת, כחצי דקה מכל צד.
מורחים עליה את הטחינה (לא גולמית, טחינה מוכנה).
פורסים בפורס מיוחד את הביצה הקשה, ומפזרים את הפרוסות על הטורטייה המרוחה.
מסדרים את מקלוני הגזר, הגמבה והמלפפון, ומגלגלים.
מהדקים היטב. עוטפים בניילון נצמד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0