המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת עמוקה/ווק עם מעט שמן ומטגנים את רצועות העוף עד שמשנים את צבעם ללבן. מוציאים ומניחים בצלחת.
באותה המחבת מטגנים בצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים גזר, פלפל, גמבה, כרוב ולערבב עד שכל הירקות מתרככים. להוסיף את הנבטים ולהמשיך לטגן עוד מס דקות, להחזיר את רצועות העוף למחבת ולהוסיף סויה וצ'ילי פיקנטי ולערבב עד שכל הרטבים עוטפים את הירקות. לכבות את הגז ולהניח להתקרר.
מניחים על משטח נקי עלה של טורטייה, בצד הקרוב אלינו מניחים כף גדושה של מילוי ומגלגלים את הטורטייה עד סופה.
חוצים באלכסון. לפני ההגשה לחמם את הטורטיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0