מחממים מחבת עמוקה/ווק עם מעט שמן ומטגנים את רצועות העוף עד שמשנים את צבעם ללבן. מוציאים ומניחים בצלחת.
שלב 2
0 דקות
באותה המחבת מטגנים בצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים גזר, פלפל, גמבה, כרוב ולערבב עד שכל הירקות מתרככים. להוסיף את הנבטים ולהמשיך לטגן עוד מס דקות, להחזיר את רצועות העוף למחבת ולהוסיף סויה וצ'ילי פיקנטי ולערבב עד שכל הרטבים עוטפים את הירקות. לכבות את הגז ולהניח להתקרר.
שלב 3
0 דקות
מניחים על משטח נקי עלה של טורטייה, בצד הקרוב אלינו מניחים כף גדושה של מילוי ומגלגלים את הטורטייה עד סופה.
שלב 4
0 דקות
חוצים באלכסון. לפני ההגשה לחמם את הטורטיות.
שלב 1
מתוך
4
מחממים מחבת עמוקה/ווק עם מעט שמן ומטגנים את רצועות העוף עד שמשנים את צבעם ללבן. מוציאים ומניחים בצלחת.
שלב 2
מתוך
4
באותה המחבת מטגנים בצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים גזר, פלפל, גמבה, כרוב ולערבב עד שכל הירקות מתרככים. להוסיף את הנבטים ולהמשיך לטגן עוד מס דקות, להחזיר את רצועות העוף למחבת ולהוסיף סויה וצ'ילי פיקנטי ולערבב עד שכל הרטבים עוטפים את הירקות. לכבות את הגז ולהניח להתקרר.
שלב 3
מתוך
4
מניחים על משטח נקי עלה של טורטייה, בצד הקרוב אלינו מניחים כף גדושה של מילוי ומגלגלים את הטורטייה עד סופה.
שלב 4
מתוך
4
חוצים באלכסון. לפני ההגשה לחמם את הטורטיות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0