המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים. מוסיפים את התבלינים.
ממלאים את הטורטיות בתערובת הבשר ומגלגלים.
מצפים ברוטב ברביקיו וטריאקי. טובלים בפירורית זהב.
אופים בחום של 180 מעלות עד הזהבה ופריכות. ניתן גם לטגן אם רוצים בשמן עמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0