המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין בצק מחומרי הבצק ולהשהות במקרר לפחות שעה ועד 24 שעות.
לערבב את חומרי המילוי לתערובת חלקה.
לרדד את הבצק במכונת פסטה עד שלב מספר 9 בלבד.
לקרוץ עיגולים ולהניח חצי כפית מילוי במרכז כל עיגול.
לסגור את הכיסונים לחצי ולהדק להוצאת האוויר. מדביקים במים את שתי קצוות חצי העיגול שנוצר.
להרתיח מים בסיר.
בינתיים להכין את הרוטב: לטגן את השום הקצוץ בחמאה עד להשחמה קלה.
להוסיף שמנת ותבלינים, לערבב ולבשל עד צמצום הרוטב.
מכניסים את הטורטליני למים רותחים ומבשלים עד שהם צפים על פני המים.
מוציאים בכף מחוררת ומעבירים מיד לרוטב החם, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0