המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף חלבונים ולהוסיף חצי כוס סוכר.
בקערה נפרדת להקציף חלמונים עם יתרת הסוכר.
להוסיף לחלמונים קליפת לימון וגבינה, לערבב היטב.
לאחד את הקצף והגבינה ולהוסיף קמח ואבקת אפייה.
להניח בתחתית התנור כלי עם מים חמים ליצירת לחות.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 כ- 10 דקות עד שהחלק העליון מזהיב.
להוציא מהתנור ולכבות את התנור לכמה דקות שיתקרר, בינתיים לעבור עם סכין סביב דפנות התבנית.
להנמיך את התנור לחום של 175 מעלות ולאפות עוד כ-45 דקות- עד שהסכין יוצאת נקיה.
העוגה עולה ונופלת אך בגלל שהפרדנו מהדפנות היא נופלת ישרה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0