המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוציאים כ-1 ס"מ מתוכה של העוגה, ומותירים דפנות באותו עובי.
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שמתקבלת קצפת.
מרטיבים במעט שרי את הדפנות ואת בסיס הטורט.
ממלאים את העוגה בקצפת.
חותכים את המלון לרצועות דקות ומניחים על הקצפת.
מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן, מקררים מעט מאוד ויוצקים עם כף בזהירות על המלון.
שמים במקרר למספר שעות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0