המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בסיר גדול שכבה של ירקות, ומעליה מפזרים מלח ועוד פעם שכבה של ירקות ושוב מלח.
בין השכבות מניחים את הפלפל החריף.
לאחר שנגמרו הירקות, מפזרים מלח ואת תבלין העמבה.
שופכים מעל הכל את החומץ, ומניחים על הגז.
מביאים לרתיחה, מנמיכים, ומערבבים עד שכל הירקות מכוסים בחומץ.
מבשלים כעשר דקות, עד שרואים שכל הירקות מכוסים ברוטב שנוצר.
מכבים את הגז, ומשאירים את הסיר מכוסה ללילה ורק אחר כך להעביר לצנצנות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0