להכנת הזביונה: מקציפים את החלמונים עם הביצה והסוכר עד להכפלת הנפח. מוסיפים בהדרגה את היין, תוך כדי ערבוב ידני עדין.
שלב 2
0 דקות
מקציפים את השמנת עד שהופכת לקצפת יציבה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את המסקרפונה עם הגבינה הלבנה. מוסיפים לתערובת זו את הזביונה והקצפת בהדרגה ולסרוגין, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית. במקביל, מערבבים היטב את מרכיבי סירופ הקפה.
שלב 4
0 דקות
מספיגים את הטורט (או הבישקוטים) בסירופ הקפה ומניחים בתבנית כשהם מהודקים זה לזה. מורחים שכבת קרם נדיבה. חוזרים על תהליך זה עד לקבלת 3 שכבות. מסיימים בקרם.
שלב 5
0 דקות
לקישוט, על פני השכבה העליונה מפזרים בעזרת מסננת דקה אבקת קקאו.
שלב 1
מתוך
5
להכנת הזביונה: מקציפים את החלמונים עם הביצה והסוכר עד להכפלת הנפח. מוסיפים בהדרגה את היין, תוך כדי ערבוב ידני עדין.
שלב 2
מתוך
5
מקציפים את השמנת עד שהופכת לקצפת יציבה.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים את המסקרפונה עם הגבינה הלבנה. מוסיפים לתערובת זו את הזביונה והקצפת בהדרגה ולסרוגין, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית. במקביל, מערבבים היטב את מרכיבי סירופ הקפה.
שלב 4
מתוך
5
מספיגים את הטורט (או הבישקוטים) בסירופ הקפה ומניחים בתבנית כשהם מהודקים זה לזה. מורחים שכבת קרם נדיבה. חוזרים על תהליך זה עד לקבלת 3 שכבות. מסיימים בקרם.
שלב 5
מתוך
5
לקישוט, על פני השכבה העליונה מפזרים בעזרת מסננת דקה אבקת קקאו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0