המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הזביונה: מקציפים את החלמונים עם הביצה והסוכר עד להכפלת הנפח. מוסיפים בהדרגה את היין, תוך כדי ערבוב ידני עדין.
מקציפים את השמנת עד שהופכת לקצפת יציבה.
מערבבים את המסקרפונה עם הגבינה הלבנה. מוסיפים לתערובת זו את הזביונה והקצפת בהדרגה ולסרוגין, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית. במקביל, מערבבים היטב את מרכיבי סירופ הקפה.
מספיגים את הטורט (או הבישקוטים) בסירופ הקפה ומניחים בתבנית כשהם מהודקים זה לזה. מורחים שכבת קרם נדיבה. חוזרים על תהליך זה עד לקבלת 3 שכבות. מסיימים בקרם.
לקישוט, על פני השכבה העליונה מפזרים בעזרת מסננת דקה אבקת קקאו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0