המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בוחרים כלי הגשה וחוצים תותים בכמות מספקת לסידור בכלי.
את יתר התותים חותכים לקוביות ומעבירים לקערה, מוסיפים 2 כפות סוכר ושמים בצד לריכוך למספר דקות.
ממיסים כחצי חבילת ג׳לי תות עם 200 מ״ל מים חמימים ומוזגים לקערת התותים.
ניתן לטחון את התותים למחית חלקה או שניתן רק לערבב ולקבל מחית עם חתיכות.
בקערה נפרדת מקציפים 500 מ״ל שמנת להקצפה מתוקה עם 3 כפות פודינג וניל צרפתי עד לקבלת קצפת יציבה.
להרכבה: מסדרים את התותים החצויים בכלי ההגשה עם שכבת קצפת. טובלים עוגיות ביסקוטי במעט חלב ומסדרים שכבה מעל הקצפת. מעל הביסקוטי שמים מחית תותים ומעליה מכסים בעוד שכבת קצפת. חוזרים על הכל שוב ונבנה עוד שכבה. אפשר גם להשתמש בכלי רחב ולהרכיב רק שכבה אחת, תלוי בכם. לסיום, שמים שכבת מחית ומכניסים למקרר להתייצבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0