בוחרים כלי הגשה וחוצים תותים בכמות מספקת לסידור בכלי.
שלב 2
5 דקות
את יתר התותים חותכים לקוביות ומעבירים לקערה, מוסיפים 2 כפות סוכר ושמים בצד לריכוך למספר דקות.
שלב 3
5 דקות
ממיסים כחצי חבילת ג׳לי תות עם 200 מ״ל מים חמימים ומוזגים לקערת התותים.
שלב 4
5 דקות
ניתן לטחון את התותים למחית חלקה או שניתן רק לערבב ולקבל מחית עם חתיכות.
שלב 5
5 דקות
בקערה נפרדת מקציפים 500 מ״ל שמנת להקצפה מתוקה עם 3 כפות פודינג וניל צרפתי עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 6
10 דקות
להרכבה:
מסדרים את התותים החצויים בכלי ההגשה עם שכבת קצפת.
טובלים עוגיות ביסקוטי במעט חלב ומסדרים שכבה מעל הקצפת. מעל הביסקוטי שמים מחית תותים ומעליה מכסים בעוד שכבת קצפת.
חוזרים על הכל שוב ונבנה עוד שכבה. אפשר גם להשתמש בכלי רחב ולהרכיב רק שכבה אחת, תלוי בכם.
לסיום, שמים שכבת מחית ומכניסים למקרר להתייצבות.
שלב 1
מתוך
6
בוחרים כלי הגשה וחוצים תותים בכמות מספקת לסידור בכלי.
שלב 2
מתוך
6
את יתר התותים חותכים לקוביות ומעבירים לקערה, מוסיפים 2 כפות סוכר ושמים בצד לריכוך למספר דקות.
שלב 3
מתוך
6
ממיסים כחצי חבילת ג׳לי תות עם 200 מ״ל מים חמימים ומוזגים לקערת התותים.
שלב 4
מתוך
6
ניתן לטחון את התותים למחית חלקה או שניתן רק לערבב ולקבל מחית עם חתיכות.
שלב 5
מתוך
6
בקערה נפרדת מקציפים 500 מ״ל שמנת להקצפה מתוקה עם 3 כפות פודינג וניל צרפתי עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 6
מתוך
6
להרכבה:
מסדרים את התותים החצויים בכלי ההגשה עם שכבת קצפת.
טובלים עוגיות ביסקוטי במעט חלב ומסדרים שכבה מעל הקצפת. מעל הביסקוטי שמים מחית תותים ומעליה מכסים בעוד שכבת קצפת.
חוזרים על הכל שוב ונבנה עוד שכבה. אפשר גם להשתמש בכלי רחב ולהרכיב רק שכבה אחת, תלוי בכם.
לסיום, שמים שכבת מחית ומכניסים למקרר להתייצבות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0