המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים שתי דקות את השום יחד עם הצנוברים,
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כשלוש דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות המיובשות, קרועות לחצאים וסלסלת עגבניות שרי ומבשלים עד אשר העגבניות מפרישות נוזלים על אש גבוהה.
מנמיכים לאש בינונית מוסיפים את ענף הטימין, מלח, פלפל, כוס יין לבן ומבשלים כ-10 דקות. בשלב זה מכינים את הטליאטלה, ע"פ הוראות היצרן.
כאשר כמות הנוזלים יורדת למחצית, מכבים את האש. לפני כיבוי האש מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0