המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה במי מלח. מערבבים בהתחלה כל 10 שניות שהפסטה לא תדבק. שומרים מצקת מהמים לרוטב.
במחבת על אש בינונית-גבוהה ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית ומערבבים (מוסיפים את היין בשלב הזה, עד הרתיחה, עד שכל האלכוהול יתאדה).
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים. מעבירים לאש נמוכה.
מוסיפים חצי מצקת ממי הפסטה ומערבבים, מוסיפים קורט מלח או לפי הטעם ושוב מערבבים.
מסננים את הפסטה מהמים (לא לשטוף אותה!) ומעבירים אותה למחברת הרוטב שלנו, מערבבים ומוסיפים מלא פרמז׳ן. מערבבים ומסירים מהאש. ניתן לקשט בפטרוזיליה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0