המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרידים את הדג מהרוטב ומפרקים אותו לצ׳אנקים בצד. מחממים את הרוטב ומוסיפים לו רוטב עגבניות, פפריקה מעושנת, זיתים ואנשובי ומבשלים עד שהוא מסמיך מאוד.
קולים בתנור על 220 מעלות חתיכות לחם ישן עם מעט שמן זית ומלח עד לקבלת קרוטונים ומפוררים אותם לפירורי לחם גסים.
מבשלים בסיר גדול עם מים רותחים ומלח את הפסטה עד שהיא אל דנטה, כלומר כמעט מוכנה, ומעבירים אל הרוטב עם קצת ממי הבישול.
מחזירים את הדג המפורק ומערבבים עד לאיחוד.
מגישים עם פירורי הלחם הגסים ופטרוזיליה קצוצה דק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0