המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את דפי אצות הנורי באלכסון, כך שיתקבלו מכל דף 2 משולשים שווים.
מניחים משולש אחד על משטח עבודה יבש, כשבסיסו הרחב פונה שמאלה וחוד אחד מופנה כלפי הגוף.
מניחים על השליש הקרוב לגוף רצועות מלפפון, רצועה או שתיים של אבוקדו, ומפזרים בצל ירוק קצוץ. המלפפון והאבוקדו צריכים לבלוט מעט מעבר לשטח דף הנורי.
אוספים ביד לחה חופן אורז לא גדול, מעצבים אותו לצורת ביצה, ומניחים על מחצית חלקו הקדמי של משולש הנורי, על האבוקדו והמלפפון.
אוספים את חוד המשולש הקרוב לגוף, ומדביקים בעזרת אצבע טבולה במעט מים בדיוק על חוד המשולש מימין. ממשיכים ומגלגלים את הנורי, תוך כדי "עיצובו" לקונוס אחיד, ומדביקים את החוד הנותר בעזרת מעט מים.
על ארבעה מהקונוסים מפזרים את עור הסלמון הפריך, ועל הארבעה הנותרים את ביצי הדגים. מגישים עם סויה וואסבי. בהצלחה, בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0