המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להשרות את הפירות היבשים במים במשך חצי שעה, לשטוף ולסנן.
לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן עד שמזהיב,לשים את הפירות היבשים ולערבב,לתבל בפלפל ומלח, להוסיף את הדבש, הסוכר והקולה ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה, להוסיף את האגוזים ולבשל עוד כרבע שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0