המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הפירות היבשים במים חמים.
משרים את הפירות במים חמים כ 30 דקות.
מטגנים בצל בסיר בינוני עם השמן והסוכר עד לקבלת צבע זהוב.
מוסיפים לסיר את הפירות היבשים, רבע כוס מים, יין ואת כל התבלינים. מבשלים על אש נמוכה כ 60 דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את אגוזי המלך ומבשלים עוד 30 דקות.
מפזרים שומשום קלוי ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0